Menu
https://www.anneliedvandijk.com/workshops/arrangementen

Arrangementen

....

Er zijn diverse arrangementen te boeken. Bijvoorbeeld smeden en varen met een sloep: na een ambachtelijke smeedworkshop stap je voor de smederij in een Gooische sloep om even uit te waaien op het Gooimeer. Eventueel met picknick aan boord. Op www.bootverhuurhuizen.nl tref je alle informatie over het huren van een sloep.

Smeed & eet

Na de workshops heerlijk dineren bij https://caferestaurantdekrachtcentrale.nl/  Indien wij voor u de reservering maken, dan wordt de koffie en thee aangeboden.

Je kunt voor of na het smeden ook een vaartocht maken met een authentieke botter. Ze liggen pal voor de deur van de smederij. Lekker met een schipper en maat voor een paar uur het Gooimeer op, eventueel met eten en drinken aan boord. Wel vooraf reserveren via www.huizerbotters.nl.

Kom je met een team, dan kun je ook kiezen voor een workshop smeden met een coach. Samen met coach Leon Blom geef ik deze workshop gericht op teambuilding. In onze authentieke smederij smeden we samen met hamer, vuur en reflectie aan de onderlinge banden binnen een groep. Mijn passie voor het smeden wordt door Leon aangevuld met zijn vaardigheden op gebied van optimale ontwikkeling van de individuele mens binnen een team of organisatie.

Kijk voor meer informatie op www.vuurspetters.nl

Neem contact op