Menu
https://www.anneliedvandijk.com/workshops/workshops-smeden

Smeedworkshops voor bedrijven, vrienden & familie

Wie denkt dat smeden alleen mannenwerk is heeft het absoluut mis.

Wie denkt dat smeden alleen mannenwerk is heeft het absoluut mis. Vrouwen staan net zo goed hun mannetje. Je hebt geen spierballen nodig om het ijzer te smeden als het heet is. Het gaat om de juiste techniek. En die leer ik je op zo’n workshop. Binnen de kortste keren smeed je zelf een mooie kandelaar, een fruitmes, een flesopener of gewoon een creatief ornament. Je kunt ook samen met een groep aan een voorwerp werken. Leuk om samen te doen en trots op het resultaat.

Particulieren

Er zijn diverse workshops en arrangementen mogelijk voor groepen en voor particulieren. Een workshop smeden duurt ongeveer drie uur. Koffie, thee, fris en iets lekkers zijn altijd inbegrepen.

Grote en kleine groepen

Diverse arrangementen voor grote en kleine groepen worden op maat geoffreerd en verzorgd. Je parkeert je auto gratis bij ons op het parkeerterrein aan de oude haven in Huizen.

Neem contact op

"Een workshop smeden duurt ongeveer drie uur. Koffie, thee, fris en iets lekkers zijn altijd inbegrepen.""

De feiten op een rij

  • Prijzen: Groepen van 8 van tot 12 personen, 3 uur smeden € 95,00 pp
  • Kleinere en grotere groepen zijn ook meer dan welkom. Wij maken een offerte op maat. Neem contact met ons op via info@vuurspetters.nl
  • Een workshop 3 uur.  De tijden kunnen worden aangepast. Koffie, thee, ijzer, kolen en iets lekkers zijn altijd inbegrepen.
  • Voor uw veiligheid hebben wij schorten en brillen.